نمایید. بلوک سفالی شهریار در انواع سقفی و دیواری در ابعاد مختلفی تولید میشود.
بلوک سفالی شهریار
بلوک سفالی ، نوعی بلوک است که برای ساخت آن از خاک رس و افزودنیهای دیگر مانند آهک و … استفاده میشود. پس از تهیه گل و قالبزدن و برشزدن، بلوکها را خشک میکنند و سپس در کوره در دمای ۹۰۰ درجه سانتیگراد میپزند. این عملیات به صورت صنعتی است و با ماشینآلات انجام میشود. بلوک سفالی به عنوان پر مصرف ترین نوع مصالح در دیوارهای ساختمانی متشکل از خاک رس و آب که به صورت قالبهای سوراخدار در ابعاد مختلف تولید میشود. بلوکهای سفالی در بخشهای غیر باربر ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. بلوکهای سفالی در انواع دیواری و سقفی (سقف تیرچه بلوک) مورد استفاده قرار میگیرند.
مشخصات بلوک سفالی دیواری :
بلوکهای سفال با ضخامت ۵ تا ۲۰ سانتیمتر به منظور کاربرد های مختلف تولید می گردند. سفال های متراکم و مقاوم در برخورد با یکدیگر صدای زنگ می دهند و با کشیدن ناخن روی آنها خط نمی افتد .سفال های مرغوب رنگ یکنواخت داشته و سطح آنها بدون ترک و آلوئک می باشد. همچنین میزان جذب آن باید بین ۸ تا ۱۶ درصد باشد.
ابعاد بلوک سفال دیواری
7 سانتی
10 سانتی
15 سانتی
سفال 15 سانتی فوم دار
بلوک سقفی
بلوک سقفی فاصله بین دو تیرچه را در سقف پوشش می دهد . در قدیم سازندگان فاصله 2 تیرچه را در سقف به صورت طاق ضربی با آجر 10 سوراخ توکار پر می کردند که در ساختمانهای امروزی این فاصله با بلوک یا سفال سقفی پوشانده میشود. جایگزینها از دیگر جایگزینهای بلوک سقفی می توان به بلوک های سیمانی و فوم سقفی اشاره نمود که در مقایسه با مزایای استفاده از بلوک های سقفی، این جایگزینها جایگاه خاصی ندارند. مزایا از مزایای استفاده از بلوک سقفی نسبت به فوم سقفی می توان ، به غیر قابل اشتعال بودن بلوک سقفی، قابلیت نگه داشتن چراغ یا لوستر در سقف در بلوک سقفی به علت محکم بودن آن و خاصیت جذب رطوبت محیط در آن نسبت به فوم سقفی می توان اشاره نمود.
ابعاد بلوک سفال سقفی
سقفی 40 سانتی
بلوک 50 سانتی
سفال 60 سانتی